Til salgs
border-decoration

Knattås

Sentralt - på populære Grålum

Dobbeltboligforsikring på Knattås

Å kjøpe før man selger, innebærer en risiko for å bli sittende med to boliger i en periode, eller å kjøpe og selge i to ulike markeder. Forsikringen gir kjøper en garanti mot doble boutgifter dersom det tar tid å selge egen bolig.

Kort vei til naturopplevelser

Bare et steinkast unna boligen finner du Kalnesskogen med sine utallige muligheter - eller hva med et forfriskende bad i Tunevannet.

Boligmagasin

Se vårt nye boligmagasin

Ulike konsepter

Drømmer du om ny bolig?

Leie til eie logo

Leie til eie

Vi møter ofte på interessenter som ønsker å kjøpe bolig, men som mangler tilstrekkelig egenkapital. Vi ønsker å gi et tilbud til denne kjøpegruppen ved at de kan leie bolig med opsjon på å kjøpe boligen innen fem år. Prisen fastsettes ved inngåelse av leiekontrakten. Eventuell verdiøkning i opsjonsperioden er med på å skaffe leietaker/kjøper egenkapital til et fremtidig kjøp.

Deleie logo

Deleie

Dersom du har funnet din drømmebolig hos oss, men mangler deler av den nødvendige egenkapitalen, kan vi tilby «Deleie» på enkelte boliger i utvalgte prosjekter. «Deleie» innebærer at du kjøper deler av boligen, så spleiser vi med deg på resten. For den delen vi eier, betaler du en forhåndsavtalt leie frem til du velger å kjøpe resten av boligen. Denne muligheten har du i en periode på inntil ti år. Ta kontakt - vi har regnemodeller som viser ulike muligheter for å få nettopp deg inn på boligmarkedet.

Dobbelforsikring logo

Dobbelforsikring

Å kjøpe før man selger, innebærer en risiko for å bli sittende med to boliger i en periode, eller å kjøpe og selge i to ulike markeder. Vi forsikrer deg som kjøper med en kostnadsfri garanti mot doble boutgifter dersom det tar tid å selge din egen bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Sentralt

På Knattås har du kort vei til det meste du måtte trenge i hverdagen. Skoler, barnehager, idrettsanlegg, butikker, bakeri og familie attraksjoner ligger godt innenfor en avstand på bare 1,5km.

Tid til fritid

Med splitter ny bolig åpner mulighetene seg, og du får mer tid til både familie og egentid. Med treningssenter, badeland og lekeland på Quality Hotel Sarpsborg, og Inspira Science Center rett ved - er muligheten mange for både store og små.

Velkommen til visning

Bli kjent med området, prosjektet og boligene. Her kan du se tidspunktene som er satt opp for visninger. Passer ikke de oppsatte dagene, så ta kontakt så finner vi gjerne et annet tidspunkt.

Vi gleder oss til å vise deg prosjektet!

Museumsveien 14, 1712 Grålum

Planlagte visninger

onsdag 28. februar

kl. 16:0018:00

Velkommen til åpen visning i visningsbrakken på Knattås. Ta kontakt om ønske for privatvisning utenfor de faste åpningstidene.

Trygg handel

Veiledning hele veien hjem

Ole C. H. Hansen

Salg / Kundeansvarlig+47 924 88 685ole@kamperhaug.no

Truls Holm

Salg / Kundebehandler+47 934 13 076truls@kamperhaug.no
Du kan også via chat, så svarer vi deg så fort som mulig.
Kamperhaug logo

Kamperhaug Boligutvikling AS

Rokkeveien 41, 1743 Klavestadhaugen

Org. nr. 898 130 282

www.kamperhaug.no
 v2.3.0